M/S Aina af Bowallstrand

Kuva: M/S Aina -laiva merellä.

M/S AINA JA TILAUSAJOT KESÄLLÄ 2023

Mikäli sinulla on kysyttävää tilausajoista ota yhteyttä sähköpostitse: raisio@pinskut.fi.

Risteilyt, reittipaketit ja tilausajot saaristossa

Miltä kuulostaa päivä saaristossa Aina- laivalla? Raisiolainen Aina-laiva mahdollistaa matkailun kotimaamme upeassa saaristossa. Vuokraa alus kokousta, virkistysmatkaa, syntymäpäiviä, luokkaretkeä tai vaikka työpaikkasi tyky-päivää varten.

Valmis reittipaketti Turun saaristossa

Saaristoretki Seilin saaren arvokkaisiin maisemiin, sieltä suunnaten Nauvoon syömään? Päiväretki Teersaloon, Pähkinäisiin tai päivälliselle Airistohotelliin? Järjestä retki tai kokous Aina-laivalla? Miltä kuulostaa muutaman tunnin saaristoretki seilaten Vepsään, Luonnonmaalle, Merimaskuun tai Naantalin Kesärantaan?

Pyrimme myös räätälöimään asiakkaan toiveiden mukaisen saaristomatkan. Aina-laiva on ajossa huhtikuusta aina lokakuuhun asti. Alus on rekisteröity kauppa-alukseksi vuonna 2010, se on 16 metriä pitkä ja 6 metriä leveä tammilaiva. Alukseen voidaan ottaa 30 matkustajaa. Mukava yöpymispaikka löytyy n. 15-20 henkilölle. Ainassa on tarvittavat hygieniatilat: wc ja käsienpesuallas, keittiö, (kahvi keitetään pannukahvina), kaasuliesi, jääkaappi, juomavesisäiliö ja säilytystilaa matkatavaroille.

Me hoidamme laiturivaraukset. Emme hoida pöytävarauksia, saunavarauksia tai opastettuja kierroksia, näiden varauksesta asiakas vastaa itse.

Tilausajojen hinnaston löydät painamalla tästä.