M/s Aina-laiva af Bowallstrand

M/S AINA JA TILAUSAJOT KESÄLLÄ 2020

Vallitsevan koronatilanteen johdosta M/s Ainan tilausajoihin on tehty muutoksia matkan varanneiden kanssa. Tilausajoja pyritään järjestemään tulevana kesänä harkitusti, niin että matkat on turvallisia asiakkaille ja aluksen kippareille. Mikäli sinua mietityttää varattu tai suunniteltu matka, ota yhteyttä toiminnanohjaajamme. Pyrimme ratkaisemaan tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Raision Pinskut
toiminnanohjaaja
Taija Kainulainen
raisio@pinskut.fi
044 967 4493

Risteilyt, reittipaketit ja tilausajot saaristossa

Miltä kuulostaa päivä saaristossa Aina- laivalla? Raisiolainen Aina-laiva mahdollistaa matkailun kotimaamme upeassa saaristossa. Vuokraa alus kokousta, virkistysmatkaa, syntymäpäiviä, luokkaretkeä tai vaikka työpaikkasi tyky- päivää varten.

Valmis reittipaketti Turun saaristossa

Saaristoretki Seilin saaren arvokkaisiin maisemiin, sieltä suunnaten Nauvoon syömään? Päiväretki Teersaloon, Pähkinäisiin tai päivälliselle Airistohotelliin? Järjestä retki tai kokous Aina-laivalla? Miltä kuulostaa muutaman tunnin saaristoretki seilaten Vepsään, Luonnonmaalle, Merimaskuun tai Naantalin Kesärantaan?

Pyrimme myös räätälöimään asiakkaan toiveiden mukaisen saaristomatkan. Aina-laiva on ajossa huhtikuusta aina lokakuuhun asti. Alus on rekisteröity kauppa-alukseksi vuonna 2010, se on 16 metriä pitkä ja 6 metriä leveä tammilaiva. Alukseen voidaan ottaa 30 matkustajaa. Mukava yöpymispaikka löytyy n. 15-20 henkilölle. Ainassa on tarvittavat hygieniatilat: wc ja käsienpesuallas, keittiö, (kahvi keitetään pannukahvina), kaasuliesi, jääkaappi, juomavesisäiliö ja säilytystilaa matkatavaroille.

Me hoidamme laiturivaraukset. Emme hoida pöytävarauksia, saunavarauksia tai opastettuja kierroksia, näiden varauksesta asiakas vastaa itse.