Blogi

Lasten kerhot

Tiistai 10.1.2017 klo 19.18 - Sanni Karlström


Lasten kerhot aloittavat kevätkauden tällä viikolla! Raision Pinskut tarjoavat maksutonta harrastustoimintaa perheen pienimmille, ala- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille. Tänään tiistaina Raision keskustan tuntumassa sijaitseva kerhotila täyttyi lasten naurusta ja pöytäjalkapallopelin melskeestä, sillä Snadikerho aloitti toimintansa joulutauon jälkeen lautapelien merkeissä. Kerho on suunnattu 6- 13 vuotiaille. Snadikerhon ohjelmassa geokätköilyä, kasvisruokien valmistusta, keväällä kerhossa on melontaharrastukseen tutustumista sekä frisbeegolfia. 

kerhossa2.jpg

Tänään ei päästy pulkkamäkeen vaikka tarkoitus olikin, sillä pakkanen oli vaihtunut plusasteisiin. Kerhon vastuuohjaaja Pia kertoo kerhon tulevasta ohjelmasta, keväällä on luvassa kasvisruokien jopa jäätelön valmistusta! Geokätköily on keväällä kerhon pääteema, toivottavasti pääsemme jopa pyöräillen yhdessä hieman (syyskautta) pidemälle etsimään kätköjä.

kerhossa_3.jpg

Ensi viikolla tehdään vitamiinivälipala, värikäs vihersmoothie! Snadikerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, lisätiedot ja ohjelma löytyy kotisivuilta! 

kerhossa.jpg

Avainsanat: lasten kerhot, vihreä lippu, pinskut, harrastustoiminta