Blogi

Talvileiri 2017

Tiistai 21.2.2017 klo 19.41 - Sanni Karlström


Talvileiri 2017, Sammalniemen leirikeskuksessa! Leirille saavuttiin maanantaina, Sammalniemen leirikeskus täyttyi leiriläisistä, apuohjaajista ja ohjaajista. Talvileiriä Sammalniemessä viettää Raision ja Helsinki- Uudenmaan Pinskut.

DSC_0030_2.JPG

Tänään alkoi leirin taidepajatoiminta, lapset saivat valita mieleisen ryhmän monipuolisista vaihtoehdoista; tanssi,- kuvataide,- bändi,- tai mediapajatoiminnasta. Ryhmätoiminnassa valmistetaan leirin viimeistä iltaa varten lyhytelokuva, tanssi- ja musiikkiesitykset sekä talviteemainen taidenäyttely.

DSC_0025_2.JPG

Iltapäivällä nautittiin ihanan aurikoisesta talvipäivästä, ohjatun ulkoilun merkeissä. Pulkkamäkeä laskettiin alas lukuisia kertoja, aina uudestaan ja uudestaan! Hankipallo ulkotoiminnassa on myös jokavuotinen kestosuosikki.

DSC_0023_2.JPG

Maalaa kaverista eläinkaveri! Ennen saunaan menoa, ei niin tuttuna ohjelmanumerona oli vuorossa bodypaintingiä! Hatusta nostettiin lappu, jossa oli jonkin eläimen nimi, pari haettiin sen perusteella kenellä oli sama eläin omassa lapussa. Lopputuloksena saimme ihastella kaiken kirjavaa eläntarha joukkoamme!

_DSC0115_2.JPG

Saunasta, osa uskaltautui illalla jopa pulahtamaan hyiseen avantoon! Illanvietto alkaa leiripostia jakamalla, meillä on koko leirin jokaisella oma salainen kirjekaveri!

Seuraa leirin kuulumisia viikon aikana, täällä blogissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Avainsanat: talvileiri, pinskut, lasten leirit