Blogi

Taijan ensimäinen vuosi toiminnanohjaajana

Torstai 23.1.2020 - Taija KainulainenEnsimmäinen vuoteni toiminnanohjaajana Raision Pinskuissa vierähti nopeasti. Vuoteen mahtuu paljon onnistumisia sekä uusien asioiden oppimista. Sain tutustua uusiin ihmisiin sekä kokea hienoja hetkiä toiminnassamme lasten ja nuorten sekä vapaaehtoisten parissa. Minulla on vuoden aikana ollut iso joukko toimijoita tukenani ja olemme yhdessä kehittäneet toimintaamme. Aloitin myös koulun vuoden 2019 alussa, opintoni nuoriso ja yhteisöohjaajaksi on antanut minulle paljon avaimia työssä toimimiselle.
Vuosi 2020 on alkanut ja toimintamme on täydessä käynnissä. On ollut hienoa huomata kuinka vuodet vaihtuvat, mutta toimijamme pysyvät. Pinskujen toiminta on aina ollut minulle tärkeää ja työssäni olen huomannut, kuinka tärkeää se on myös lapsille, nuorille ja vapaaehtoisillekin. Tulemme tekemään myös tästä vuodesta monipuolisen sekä tavoitteellisen ja antamaan mahtavia elämyksiä toiminnassa mukana oleville.

”Odotan innolla tulevia haasteita, hienoja kokemuksia sekä yhteisiä hetkiä lasten, nuorten ja vapaaehtoisten kanssa.” olivat minun lopetus sanat, kun tiedotettiin minun työni alkamisesta toiminnanohjaajana Raision Pinskuilla. Tämä lause kuvaa edelleen sitä mitä tunnen ja mitä odotan myös tulevilta vuosilta.

MA_3.jpg

Avainsanat: pinskut, raision pinskut