Blogi

Raision Pinskut mukana Raisio Harrastaa- mallissa!

Maanantai 20.12.2021 - Julia Kainulainen


Raision Pinskut ovat mukana Raisio Harrastaa- mallissa, joka on osa opetus- ja kulttuuriministeriön valtionavustuksen tukemaa harrastamisen Suomen mallia. Harrastamisen Suomen mallin tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia mahdollistamalla jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Raision Pinskut tarjosivat Toimintatunti nimistä kerhotoimintaa neljässä koulussa syyskaudella, kerhot järjestettiin koulun pihalla ja sen lähiympäristössä. Kerhon ohjelma on lasten kanssa yhdessä suunniteltu ja lasten osallisuus on kantanut läpi koko kauden.

kerho1.jpg

Kerho on sujunut loistavasti, monen laista puuhaa on keksitty lapsille. Kerhossa ollaan päästy tekemään luontotehtäviä lähiympäristössä, pelailtu pihapelejä, tehty eväsretkiä, maalattu tauluja sekä seikkailtu rastiradoilla.

kerho2.jpg

Lasten palautetta kerhostamme:

”mukavat ohjaajat”

” kivaa ohjelmaa”

”kivaa ohjelmaa, toivoisin enemmän jalkapalloa”

”onneksi kerho jatkuu keväällä, on niin kivaa olla kerhossa”

Kauden päätteeksi keräsimme lapsilta myös ideoita tulevaan kevään kerhokauteen, lapset toivoivat mm. luistelua, eväsretkiä, lautapelien pelailuja ja kaikkea muuta riemukasta puuhaa. Odotamme innolla tulevaa kerhon kevät kautta.

kerho3.jpg