Kuutamomelonta 13.7.2019

Avoin tapahtuma tarjoaa elämyksiä koko perheelle! Kuutamomelonta järjestetään Raisiojoella, Jertansillan kupeessa 13.7.2018 klo 18- 24.00. Tapahtuma on päihteetön ja järjestetään säävarauksella.


Miltä näyttää Raisionjoki kuutamon loisteessa? Koe ainutlaatuinen joki kajakista käsin lyhtyjen valossa. Raisionjoki on yksi kaupungin helmistä. Kuutamomelonnan tavoitteena on järjestää elämyksellistä toimintaa luonnon helmassa. Kajakista käsin joen ja oman kotikaupunkinsa voi kokea aivan uudella tavalla. Joella korostuu Suomen kaunis, koskematon ja ainutlaatuinen luonto ja ympäristö.

Melontaharrastus ja lajin kokeilu sopii kaikenikäisille. Melontaharrastukseen tutustuminen on helppoa ja turvallista ohjatussa ympäristössä. Raisionjoki on myös oiva paikkana lajia ensikertaa kokeilevalle osallistua. Joki on tyyni, matkat ovat maltillisia, apua ja ohjeet lajin hallitsemiselle löytyy läheltä. Melontaharrastus on hyvin rentouttavaa, Raisionjoen vihreä luonto tekee kokemuksesta varmasti ainutkertaisen, liikkuminen luonnossa vesiltä käsin, epätavalliseen aikaan on jo itsessään kokemus lajia harrastavillekin.

Tapahtuman järjestää Raision Pinskut.

Kuutamomelonnan hinnasto:

• Aikuiset 10 euroa
• Lapset 5 euroa
• Alle 7-vuotiaat lapset maksutta!

Hinnat sisältävät: melontavälineet, pelastusliivit ja kaksi tuntia melonta-aikaa.