Lahjoita elämyksiä

Kuva: Lapset tutkivat rantakalliolla vesistöä.

Tue paikkalista harrastustoimintaa

Raision Pioneerit ry on toiminut paikallisesti lähes 40 vuoden ajan. Keskusjärjestömme Suomen Demokratian Pioneerien Liitto- Pinskut ry on vuonna 1945 perustettu lasten, nuorten kasvatusjärjestö. Toimintamme on kaikille lapsille ja nuorille avointa ympärivuotista kerho- ja leiritoimintaa. Toimintamme tavoittaa vuosittain 300 lasta Raision ja Turun alueella.

Pinskutoiminta on monipuolista vapaa-ajantoimintaa, taiteellisista taidoista aina merenkulun osaamiseen. Yhdistyksen omavarainhankinnalla ylläpidetty 108-vuotias Aina- laiva on tarjonnut 40 vuoden ajan nuorille haastetta ja mahdollisuuksia merenkulun ja ympäristön saralla.

Nuorisotyö on lapsen kasvun tukena. Nuorisotyö rakentaa vertaisryhmiä ja kasvuyhteisöjä, tarjoaa toimintaa ja mahdollisuuksia. Nuorisotyö on ennaltaehkäisevää työtä, jolla on suuria vaikutuksia niin yksittäiseen nuoreen, kuin nuorten ryhmään.

Raision Pioneerit ovat parhaimmillaan tarjonneet lapsille läpi kasvuiän yhteisöllisyyttä, säännöllisyyttä, turvaverkostoa, tietoa ja taitoja, maailmaa arkiympäristön ulkopuolelta, jopa väylän ammatilliseen tutkintoon.

Ympäri vuoden viikoittaista kerhotoimintaa sekä viisi leiriä vuoden aikana. Toimintaamme tukevat useat eri yhteisöt, jotka ovat nähneet tärkeäksi lasten ja nuorten edullisen harrastetoiminnan tukemisen.

Raision Pioneerit ry lahjoitustilinumero: FI 3243092120133216

Keräyslupa: Raision Pioneerit ry keräyslupa on toistaiseksi voimassa. Luvan numero: RA/2021/733

Kiitämme lahjoituksestasi!