Leiri, taas on jotain mitä odottaa!

Kuva: Leiriläiset laiturilla.

Leiritoiminta vuonna 2024

Leirivuosi 2024 on nyt startattu!


RAISION PINSKUJEN KEVÄINEN VIIKONLOPPULEIRI 5.-7.4.2024!

Lähde kanssamme viettämään mukavaa viikonloppua keväisissä merkeissä!

Raision Pinskut järjestävät huhtikuussa viikonlopun mittaisen leirin Naantalissa, Kesärannan leirikeskuksessa. Leiri on suunnattu 7-15-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Ohjelma rakentuu erilaisista ryhmätoiminnoista, sekä tietysti rennosta yhdessäolosta! Ohjelmasta vastaavat toiminnan koulutetut ohjaajat ja apuohjaajat yhdessä toiminnanohjaajan kanssa.

Hinta 40€, joka sisältää majoituksen, ruokailut, ohjelman, materiaalit ja vakuutuksen.

Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Tietoa leiritoiminnasta

Ilmoittautuminen ja ikäsuositus

Leiritoimintamme on avointa kaikille. Leirille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella pinskupakki.fi -sivustolla, pääset sivustolle klikkaamalla leirin kuvaketta tämän sivun ylälaidasta. Muistathan aina täyttää leirin ilmoittautumislomakkeen huolellisesti yhdessä huoltajan kanssa.

Leiritoiminta on suunniteltu suunnatun ikäryhmän tarpeet huomioiden. Pidämme kiinni leiritoiminnan ikärajoista, joten tarkistathan leirin ikäsuosituksen ilmoittautumisen yhteydessä. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten huomioithan, että leiri voi olla täynnä jo ennen viimeistä ilmoittautumispäivää.

Leiriturvallisuus

Pinskuissa toiminnan järjestämistä ohjaavat Pinskuliiton valtakunnalliset turvallisuusohjeet. Pinskujen turvallisuusohjeet on järjestön ja sen jäsenjärjestöjen perustoimintaa varten laadittu kokoelma ohjeita ja toimintatapoja, joilla taataan, että pinskutoiminta on kaikille turvallista. Turvallisuusohjeita pääset tarkastelemaan tästä.

Pinskupakki.fi

Pinskupakki (tutustu tästä) eli tutummin ”Pakki” on kaikkien pinskuaktiivien käytössä oleva verkkopalvelu, josta löytyvät pinskutapahtumat, ohjelmasisällöt, koulutustiedot, tietoa tekijöille sekä yhdistystoiminnan perustarpeet.

Leiriposti

Leiriposti lähetetään sähköpostitse (1.1.2024 alkaen) siihen osoitteeseen, joka on ilmoittautumisen yhteydessä merkattu "sähköposti yhteydenpitoon" -kohtaan.
Leiriposti sisältää:
- leirikirjeen, joka sisältää tietoa ohjelmasta, majoituksesta, aikataulusta, sekä mukaan pakattavista varusteista
- laskun
- terveystietolomakkeen sekä kuvaus- ja julkaisulupalomakkeet, jotka palautetaan täytettyinä leirille tullessa.

Leirin ohjelma

Leirillä herätys on klo 8.30-9.00 ja hiljaisuus on 22.00. Leireillä on päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa. Leirien ohjelma koostuu elämys- luonto ja ympäristökasvatuksesta sekä teematoiminnasta. Ohjelma rakentuu ryhmätoiminnoista sekä vapaamuotoisemmasta ohjatusta toiminnasta. Ohjelma pitää sisällään aina myös perinteistä leirielämää kuten uintia, saunomista, iltanuotioita, yhteisleikkejä ja vesitoimintaa.

Leirin ohjaajat

Leirin ohjaajat ovat vapaaehtoisia järjestön ohjaajakoulutuksen suorittaneita aikuisia. Tämän lisäksi leirillä toimii nuoria apuohjaajia, jotka ovat suorittaneet järjestön apuohjaajakoulutuksen. Leirin ohjaajat ovat kokeneita ja he noudattavat leirin yleisiä sääntöjä sekä leiriturvallisuuden ohjeistusta.

Kotiväki, seuraa leirin kuulumisia

Leirin kuulumisia ja kuvia päivitetään lähes päivittäin:
- Facebook -sivullemme: Raision Pinskut
- Instagram -tilillemme: @raisionpinskut
- Kotisivuillemme: www.raisionpinskut.fi

Vihreä lippu -ohjelma

Leiritoiminnan sisältö on suunniteltu Vihreä lippu -kasvatusohjelman mukaisesti. Leirin ohjelmassa toteutetaan säännöllisesti Vihreä lippu -teeman mukaista toimintaa, tehtäviä, tutkimuksia, pelejä, leikkejä tai askartelua. Vihreä lippu toiminnan innoittamana jokaisella leirillä on kasvisruokapäivä.

Lue lisää Vihreä lippu -ohjelmasta täältä.

Leirimaksu ja peruutusehdot

Leirimaksu suoritetaan leirikirjeen mukana tulevan laskun mukaisesti. Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailun, ohjelman ja vakuutuksen, joskus myös kuljetuksen. Tarkistathan leirikohtaisen sisällön aina pinskupakin leiri-ilmoittautumisen yhteydestä.

Raision Pinskujen leireillä sovelletaan Pinskujen yleisiä osallistumis- ja peruutusehtoja, jotka löydät täältä.

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja

Henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaa Pinskuilla ohjaa vuonna 2018 voimaan tullut EU:n tietosuoja-asetus, joka tunnetaan myös nimellä GDPR. Pinskut jäsenjärjestöineen säilyttää ja käsittelee jäsentensä ja toiminnassa mukana olevien ihmisten henkilötietoja suoraan pinskupakissa. Mitään henkilötietoja ei käsitellä työvälineillä, jotka eivät ole tietoturvallisia ja täysin pinskujen hallinnassa.

Yhteydenpito leirille ja leiriltä

Leirille voi aina soittaa leirikirjeessä mainittuun leiripäällikön numeroon. Oman kännykän voi ottaa leirille mukaan, mutta omalla vastuulla. Puhelimet kerätään puhelinparkkiin leirin ensimmäisen illan aikana. Päivittäinen puhelinaika leiriläisillä sijoittuu pääsääntöisesti klo 17-20.00 välille. Huomioithan, että leirillä ei välttämättä ole puhelimen latausmahdollisuutta.

Löytötavarat

Unohtuiko leirille jotain? Leirin löytötavarat ovat noudettavissa toimiston aukioloaikoina MA-TO klo 9.00-15.00, osoitteesta: Lumparlankatu 18, 21200 Raisio. Mikäli asut muualla, ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä, miten tavarat toimitetaan oikeaan osoitteeseen. Säilytämme tavaraa 2 kuukautta leirin päättymisestä

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää leiritoiminnasta, ota yhteyttä toiminnanohjaajaan puh. 044 967 4493 tai sähköpostilla: raisio@pinskut.fi