Ajankohtaista

Kuva: Tyttö heittää lehtiä ilmaan.

HENKILÖSTÖMUUTOKSIA Raision Pinskujen toiminnanohjaaja Taija Kainulainen toimii Länsirannikon Pinskujen toiminnanohjaajan sijaisena 31.12.2020 asti. Yhteystiedot löydät täältä.

SYYSKAUDEN 2020 TOIMINTA Raision Pinskut pyrkivät järjestämään syyskaudelle suunniteltua kerho- ja leiritoimintaa normaalisti. Raision Pinskujen toimisto- ja kerhotilat ovat remontissa tänä syksynä, jonka johdosta kerhotoiminta siirtyy uuteen osoitteeseen remontin ajaksi.

PINSKUKERHON SYYSKAUSI Pinskukerho käynnistyy 15.9.2020 alkaen uusissa kerhotiloissa, tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

ERITYISJÄRJESTELYT TOIMINNASSA (covid- 19)
Toimintaa järjestetään koronatilanteen sallimissa rajoissa ja erityisjärjestelyitä noudattaen. Ryhmien kokoa rajataan, tilojen siivoukseen on kiinnitetty erityistä huomioita, lasten kanssa käydään läpi säännöllisesti käsien pesuun, turvaväleihin ja hygieniaan liittyviä toimintamalleja, toimintaa pyritään myös järjestämään mahdollisimman paljon ulkona. Pinskutoimintaan voi osallistua vain täysin oireettomana. Riskiryhmien kuuluvien henkilöiden osalta ryhmätoimintaan osallistumista ei lähtökohtaisesti suositella sairastumisriskin vuoksi. Kaikkien samassa tilassa olevien yhteystiedot kerätään ja osanottajat kirjataan huolellisesti joka kerta. Osallistujamäärien rajauksella ja huolellisilla osallistujakirjauksilla rajataan lähikontaktien määrää ja helpotetaan altistuneiden jäljitystyötä, jos toiminnassa todetaan koronavirustartunta. Ajantasaiset koronasuositukset pinskutoiminnassa löytyy täältä.

M/S AINA JA TILAUSAJOT M/s Ainan tilausajoihin on tehty muutoksia matkan varanneiden kanssa. Tilausajoja pyritään järjestemään harkitusti, niin että matkat on turvallista asiakkaille ja aluksen kippareille. Mikäli sinua mietityttää varattu tai suunniteltu matka, ota yhteyttä toiminnanohjaajamme. Pyrimme ratkaisemaan tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla.

HALLITUS JA KOKOUSTOIMINTA Hallitus- ja kokoustoimintaan on tehty eritysjärjestelyitä, järjestelyistä on tiedotettu erikseen luottamustehtävissä toimivia.

LÄNSIRANNIKON PINSKUT
Länsirannikon alueen syksyn tapahtumat löydät täältä. Sivustolle on päivitetty myös valtakunnallisia Pinskuliiton tapahtumia.

VIHREÄ LIPPU- YMPÄRISTÖRAATIIN Raision Pinskut on mukana kansainvälisessä kestävän kehityksen ympäristökasvatusohjelmassa. Olet sitten lapsi, nuori, aikuinen toimija, nyt pääset vaikuttamaan kuluvan vuoden pinskutoimintaan! Lisätietoa: täältä.

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde perheen kanssa lomalle, keskelle Suomen kauneinta luontoa. Edullinen lomaviettokohde Juupajoella, lue lisää tästä linkistä.