Ajankohtaista

MUUTOKSIA TOIMINTAAN

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Pinskut ovat päättäneet tehdä muutoksia tulevaan toimintaansa. Myös viranomaiset ovat suositelleet harrastustoiminnan rajoittamista. Meille Pinskuissa on kaikkien hyvinvointi ja terveys on äärettömän tärkeää ja haluamme omalta osalta ehkäistä koronaviruksen leviämistä.
  • Pinskujen työntekijät ovat etätöissä toistaiseksi. Työntekijät ovat normaalisti tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse.
  • Pinskukisat 2020 on päätetty perua. Tapahtuma pyritään järestämään vuonna 2021.
  • Pinskukerho on siirretty toistaiseksi Instagramiin. Lisätietoa täältä.
  • Retkitoiminta keskeytetään toistaiseksi.
  • Hallitus- ja kokoustoimintaan tullaan tekemään eritysjärjestelyitä, tästä tullaan tiedottamaan erikseen.
  • Edustajiston kokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan ja asiasta tullaan tiedottamaan.
  • Kesän leiritoimintaan voi ilmoittautua normaalisti, mahdollista muutoksista ilmoitetaan myöhemmin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella.

Kerhotoiminta siirtyy 1.4.2020 Instagram-liveen! Raision Pinskut ovat tehneet muutoksia kerhotoimintaan vallitsevan koronatilanteen johdosta. Lue lisää muutoksista: täältä.

Kesätöihin melontapisteelle? Sinä 15-17- vuotias nuori, hae meille kesätöihin. Lisätietoa löytyy: täältä.

Vihreä lippu- ympäristöraatiin? Raision Pinskut on mukana kansainvälisessä kestävän kehityksen ympäristökasvatusohjelmassa. Olet sitten lapsi, nuori, aikuinen toimija, nyt pääset vaikuttamaan kuluvan vuoden pinskutoimintaan! Lisätietoa: täältä.

Mökille Sammalniemeen? Lähde perheen kanssa lomalle, keskelle Suomen kauneinta luontoa. Edullinen lomaviettokohde Juupajoella, lue lisää tästä linkistä.