Ajankohtaista

Kuva: Tyttö hymyilee talvimaisemassa.

HENKILÖSTÖMUUTOKSIA Raision Pinskujen toiminnanohjaaja Taija Kainulainen toimii Länsirannikon Pinskujen toiminnanohjaajan sijaisena 30.6.2021 asti. Yhteystiedot löydät täältä.

VUODEN 2021 TOIMINTA Raision Pinskut pyrkivät järjestämään vuonna 2021 suunniteltua kerho- ja leiritoimintaa normaalisti. Tarkemmat tiedot leiritoiminnasta löydät täältä.

PINSKUKERHON KEVÄTKAUSI Pinskukerho pyritään käynnistämään helmikuun alussa, tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

ERITYISJÄRJESTELYT TOIMINNASSA (covid- 19)
Toimintaa järjestetään koronatilanteen sallimissa rajoissa ja erityisjärjestelyitä noudattaen. Ryhmien kokoa rajataan, tilojen siivoukseen on kiinnitetty erityistä huomioita, lasten kanssa käydään läpi säännöllisesti käsien pesuun, turvaväleihin ja hygieniaan liittyviä toimintamalleja, toimintaa pyritään myös järjestämään mahdollisimman paljon ulkona. Pinskutoimintaan voi osallistua vain täysin oireettomana. Riskiryhmien kuuluvien henkilöiden osalta ryhmätoimintaan osallistumista ei lähtökohtaisesti suositella sairastumisriskin vuoksi. Kaikkien samassa tilassa olevien yhteystiedot kerätään ja osanottajat kirjataan huolellisesti joka kerta. Osallistujamäärien rajauksella ja huolellisilla osallistujakirjauksilla rajataan lähikontaktien määrää ja helpotetaan altistuneiden jäljitystyötä, jos toiminnassa todetaan koronavirustartunta. Ajantasaiset koronasuositukset pinskutoiminnassa löytyy täältä.

M/S AINA JA TILAUSAJOT Vallitsevan koronatilanteen johdosta M/s Ainan tilausajoihin tullaan tekemään muutoksia vuoden 2021 osalta tammikuun loppuun mennessä. Tilausajoja järjestetään koronatilanteen sallimissa rajoissa ja erityisjärjestelyitä noudattaen. Mikäli sinua mietityttää varattu tai suunniteltu matka, ota yhteyttä toiminnanohjaajamme.

HALLITUS JA KOKOUSTOIMINTA Hallitus- ja kokoustoimintaan on tehty eritysjärjestelyitä, järjestelyistä on tiedotettu erikseen luottamustehtävissä toimivia.

LÄNSIRANNIKON PINSKUT
Länsirannikon alueen tapahtumat löydät täältä. Sivustolle on päivitetty myös valtakunnallisia Pinskuliiton tapahtumia.

VIHREÄ LIPPU- YMPÄRISTÖRAATIIN Raision Pinskut on mukana kansainvälisessä kestävän kehityksen ympäristökasvatusohjelmassa. Olet sitten lapsi, nuori, aikuinen toimija, nyt pääset vaikuttamaan kuluvan vuoden pinskutoimintaan! Lisätietoa: täältä.

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde perheen kanssa lomalle, keskelle Suomen kauneinta luontoa. Edullinen lomaviettokohde Juupajoella, lue lisää tästä linkistä.