Ajankohtaista

Kuva: Tyttö hymyilee talvimaisemassa.

HENKILÖSTÖMUUTOKSIA Raision Pinskujen toiminnanohjaaja Taija Kainulainen toimii Länsirannikon Pinskujen toiminnanohjaajan sijaisena 30.6.2021 asti. Yhteystiedot löydät täältä.

PINSKUPOLKU TULEE TAAS!
Raision Pinskut järjestävät avoimen Pinskupolku-rastiradan 31.3-7.4.2021. Uikkupolulla. Lisätiedot löydät täältä.

SINÄ 15-17- VUOTIAS NUORI, HAE MEILLE KESÄTÖIHIN!
Kesätöihin melontavastaavaksi heinäkuussa? Oletko oma-aloitteinen, aktiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen? Haemme monipuoliseen tehtävään kahta reipasta kesätyöntekijää ajalle 13.-24.7.2021. Lisätietoa painamalla tästä.

VUODEN 2021 TOIMINTA Kevään toimintaan on tehty muutoksia, tarkemmat tiedot leiritoiminnasta löydät täältä. Raision Pinskut pyrkivät järjestämeen toimintaa kevään aikana huomioiden koronaohjeistukset.

PINSKUKERHON KEVÄTKAUSI Pinskukerho siirtyy toistaiseksi Instagram- liveen. Lisätiedot ja ohjeistukset kerhoon osallistumiseen löydät täältä.

ERITYISJÄRJESTELYT TOIMINNASSA (covid- 19)
Toimintaa järjestetään koronatilanteen sallimissa rajoissa ja erityisjärjestelyitä noudattaen. Ryhmien kokoa rajataan, tilojen siivoukseen on kiinnitetty erityistä huomioita, lasten kanssa käydään läpi säännöllisesti käsien pesuun, turvaväleihin ja hygieniaan liittyviä toimintamalleja, toimintaa pyritään myös järjestämään mahdollisimman paljon ulkona. Pinskutoimintaan voi osallistua vain täysin oireettomana. Riskiryhmien kuuluvien henkilöiden osalta ryhmätoimintaan osallistumista ei lähtökohtaisesti suositella sairastumisriskin vuoksi. Kaikkien samassa tilassa olevien yhteystiedot kerätään ja osanottajat kirjataan huolellisesti joka kerta. Osallistujamäärien rajauksella ja huolellisilla osallistujakirjauksilla rajataan lähikontaktien määrää ja helpotetaan altistuneiden jäljitystyötä, jos toiminnassa todetaan koronavirustartunta. Ajantasaiset koronasuositukset pinskutoiminnassa löytyy täältä.

M/S AINA JA TILAUSAJOT Tilausehdot ja hinnasto on päivitetty, löydät tarkemmat tiedot painamalla tästä.

HALLITUS JA KOKOUSTOIMINTA Hallitus- ja kokoustoimintaan on tehty eritysjärjestelyitä, järjestelyistä on tiedotettu erikseen luottamustehtävissä toimivia.

LÄNSIRANNIKON PINSKUT
Länsirannikon alueen tapahtumat löydät täältä. Sivustolle on päivitetty myös valtakunnallisia Pinskuliiton tapahtumia.

VIHREÄ LIPPU- YMPÄRISTÖRAATIIN Raision Pinskut on mukana kansainvälisessä kestävän kehityksen ympäristökasvatusohjelmassa. Olet sitten lapsi, nuori, aikuinen toimija, nyt pääset vaikuttamaan kuluvan vuoden pinskutoimintaan! Lisätietoa: täältä.

MÖKILLE SAMMALNIEMEEN Lähde perheen kanssa lomalle, keskelle Suomen kauneinta luontoa. Edullinen lomaviettokohde Juupajoella, lue lisää tästä linkistä.