Ajankohtaista

TOIMINTA KESÄLLÄ 2020

Meille on ensiarvoisen tärkeää tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastustoimintaan turvallisesti. Raision Pinskut ovat linjanneet tulevan kesäkauden toimintaa uudelleen vallitsevan koronavirustilanteen johdosta. Poikkeustilanteen vuoksi joudumme peruuttamaan aiemmin suunniteltua toimintaa. Pyrimme kuitenkin järjestämään tämän tilalle korvaavaa toimintaa poikkeustilanteen antamissa rajoissa, sillä haluamme omalta osalta ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Seuraamme tilannetta aktiivisesti myös jatkossa ja tiedotamme sen perusteella.

LASTEN JA NUORTEN HARRASTUSTOIMINTA

Raision Pinskut ovat päättäneet korvata perinteisen kesäleiritoiminnan päiväleiritoiminnalla. Tämä tarkoittaa sitä, että Saaristoleiri ja Kesäleiri on peruttu. Järjestämme päiväleiritoimintaa kaksi viikkoa ajalla :1-5.6/ 8.-12.6.2020. Koska pidämme vallitsevan tilanteen johdosta päiväleiritoimintaa vastuullisena muotona tarjota harrastustoimintaa. Päiväleirien lisätiedot ja ilmoittautuminen avautuu 12.5.2020 pinskupakissa. Saaristoleirille ilmoittautuneiden varatut osallistumispaikat mitätöityvät. Lisätietoa leiritoiminnasta: tästä!

Pinskukerho jatkuu Instagram- tilillä: @raisionpinskut livetilassa toukokuun loppuun asti joka keskiviikko klo 17.30 alkaen. Kerhotoiminta on avointa ja maksutonta. Olemme pyrkineet suunnittelemaan ohjelman niin, että välineet löytyisivät pääsääntöisesti kotoa. Lisätietoa kerhotoiminnasta: tästä!

MELONTA RAISIONJOELLA

Raisionjoen melontapiste tulee olemaan avoinna koko heinäkuun ajalla: 30.6- 25.7.2020. Melontapisteen palvelusta ja toiminnasta vastaa järjestön toiminnanohjaaja yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa. Melontapisteen toiminta järjestetään poikkeusolot huomioiden ja myös sillä varauksella, että poikkeustilanteen johdosta joudumme linjaamaan suunnitelmia uudelleen. Tarkemmat tiedot melontapisteen aukioloajoista löytyy täältä.

M/S AINA JA TILAUSAJOT

M/s Ainan tilausajoihin on tehty muutoksia matkan varanneiden kanssa. Tilausajoja pyritään järjestemään tulevana kesänä harkitusti, niin että matkat on turvallista asiakkaille ja aluksen kippareille. Mikäli sinua mietityttää varattu tai suunniteltu matka, ota yhteyttä toiminnanohjaajamme. Pyrimme ratkaisemaan tilanteen parhaalla mahdollisella tavalla.

HALLITUS JA KOKOUSTOIMINTA

Hallitus- ja kokoustoimintaan on tehty eritysjärjestelyitä, järjestelyistä on tiedotettu erikseen luottamustehtävissä toimivia. Pinskuliiton edustajiston kevätkokous on siirretty 30.5.2020 klo 12.00 sähköisesti pidettävään kokoukseen. Edustajiston jäsenet tulevat saamaan kokouksesta ja kokouskäytännöistä tarkempaa tietoa.

TYÖNTEKIJÄN TAVOITTAMINEN

Raision Pinskujen toiminnanohjaaja työskentelee etätöissä toukokuun loppuun asti, hänet tavoittaa normaalisti puhelimitse sekä sähköpostitse. Toiminnanohjaaja tulee työskentelemään kesäkuussa päiväleiritoiminnassa, heinä- ja elokuussa hän työskentelee osittain myös Raisionjoen melontapisteellä sekä Aina-laivan kunnossapitotehtävissä. Toiminnanohjaajan kesälomista tiedotetaan erikseen.

SYYSKAUDEN TOIMINTA

Raision Pinskut pyrkivät järjestämään syyskaudelle suunniteltua kerho- ja leiritoimintaa normaalisti. Raision Pinskujen toimisto- ja kerhotilat menevät remonttiin tulevana syksynä, jonka johdosta kerhotoiminta tulee siirtymään uuteen osoitteeseen remontin ajaksi. Tulevasta kerhotoiminnasta ja kerhotilan sijannista tiedotetaan myöhemmin lisää. Myrskyleiri toteutetaan suunnittelusti syyslomalla, leirille voi ilmoittautua normaalisti pinskupakissa. Mahdollisista muutoksista tullaan ilmoittamaan myöhemmin.

Vihreä lippu- ympäristöraatiin? Raision Pinskut on mukana kansainvälisessä kestävän kehityksen ympäristökasvatusohjelmassa. Olet sitten lapsi, nuori, aikuinen toimija, nyt pääset vaikuttamaan kuluvan vuoden pinskutoimintaan! Lisätietoa: täältä.

Mökille Sammalniemeen? Lähde perheen kanssa lomalle, keskelle Suomen kauneinta luontoa. Edullinen lomaviettokohde Juupajoella, lue lisää tästä linkistä.