Melonta

Melontaa Raisionjoella

Melontapisteen ovet ovat avoinna kesällä 16.-27.7.2019 säävarauksella Raisionjoella. Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa.


Melontapiste avoinna:

TI-PE klo 12.-18.00
LA klo 9-15.00

Hinta: 5 euroa sis. pelastusliivit ja melontavälineet. Alle 7- vuotiaat maksutta, lapset vain huoltajan kanssa!

Melontavastaavat opastaa joella lajiin ja auttaa sinut alkuun. Melontaharrastus ja lajin kokeilu sopii kaikenikäisille. Melontaharrastukseen tutustuminen on helppoa ja turvallista ohjatussa ympäristössä.

Melontapisteen aukioloaikoina varauksen tekeminen on tarpeellinen vain ryhmää (yli 5 hlöä) varten, joten pääsääntöisesti voit saapua vain paikalle. Varaukset melontapisteen aukioloaikoina Raisionjoelle: puh. 044 940 1357

Melontapiste on avoinna ryhmille erillistä varausta vastaan Raisionjoella syyskuun ajan. Varaukset: Toiminnanohjaaja puh. 044 967 4493/ raisio@pinskut.fi, toimiston aukioloaikoina ma-to klo 9- 15.00.

Melontapisteen sijanti ja saapuminen

Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa. Kartta ohessa on suuntaa antava, lähimmän osoitteen mukaan, paikka ei ole tarkalleen merkin kohdalla.

Kannustamme sinua saapumaan pyörällä tai julkisella liikenteellä paikalle. Mikäli saavut autolla toivomme että huomiot alueen rajallisen parkkitilan.