Melonta

Kuva: Kaksi nuorta hymyilevät melontakopissa.

Sinä 15-17- vuotias nuori, hae meille kesätöihin!

Kesätöihin melontavastaavaksi heinäkuussa? Oletko oma-aloitteinen, aktiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen? Haemme monipuoliseen tehtävään kahta reipasta kesätyöntekijää.

Kesätyöpaikkana on melontapiste Raisionjoella. Melontapiste on avoinna asiakkaille 13.-24.7.2021. Melontapiste tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajiin, elämyksellisessä ympäristössä.

Kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, asiakkaiden opastus ja rahastus. Katsomme eduksi asiakaspalveluhenkisyyden ja kokemuksen melontaharrastuksesta. Emme kuitenkaan vaadi kokemusta lajin parissa, perehdytämme sinut tehtävään.

Kesätyö on osa Turun Seudun Osuuspankin kesätyökampanjaa. Melontapisteen ylläpidosta ja kesätyöntekijöiden palkkauksesta vastaa Raision Pioneerit yhteistyössä Raision Seudun Lasten Tuki ry:n kanssa.

Lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemus sähköpostitse osoitteeseen: raisionpinskut.hakemukset@gmail.com

Vastaamme jokaiselle hakijalle sähköpostitse, jonka yhteydessä sovitaan mahdollinen haastattelu aika. Hakuaika päättyy 18.4.2021.

Melontaa Raisionjoella!

Melontapiste avaa ovensa jälleen asiakkaille ajalla 13.-24.7.2021. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Melontapisteen sijanti ja saapuminen

Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa. Kartta ohessa on suuntaa antava, lähimmän osoitteen mukaan, paikka ei ole tarkalleen merkin kohdalla.

Kannustamme sinua saapumaan pyörällä tai julkisella liikenteellä paikalle. Mikäli saavut autolla toivomme että huomiot alueen rajallisen parkkitilan.