Melonta

Melontaa Raisionjoella!

Raisionjoen melontapiste tulee olemaan avoinna koko heinäkuun ajalla: 30.6- 25.7.2020. Melontapisteen palvelusta ja toiminnasta vastaa järjestön toiminnanohjaaja yhdessä kesätyöntekijöiden kanssa.

Melontapisteen toiminta järjestetään poikkeusolot huomioiden ja myös sillä varauksella, että poikkeustilanteen johdosta joudumme linjaamaan suunnitelmia uudelleen.

Melontapiste avoinna:

Ti-Pe klo 12.-18.00

La klo 9-15.00

Hinta: 5 euroa/ hlö sis. pelastusliivit ja melontavälineet. Alle 7- vuotiaat maksutta, lapset vain huoltajan kanssa! Meillä voi maksaa myös kortilla.

Melontapisteen viimeisenä aukiolopäivänä 25.7 palvelemme poikeuksellisesti klo 9.00- 21.00 välisenä aikana.

Melontapisteen aukioloaikoina varauksen tekeminen on tarpeellinen vain ryhmää ( yli 5 hlöä) varten, joten pääsääntöisesti voit saapua paikalle. Varaukset melontapisteen aukioloaikoina Raisionjoelle: puh. 041 7127908


Melontapisteen sijanti ja saapuminen

Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa. Kartta ohessa on suuntaa antava, lähimmän osoitteen mukaan, paikka ei ole tarkalleen merkin kohdalla.

Kannustamme sinua saapumaan pyörällä tai julkisella liikenteellä paikalle. Mikäli saavut autolla toivomme että huomiot alueen rajallisen parkkitilan.