Melonta

Melontaa Raisionjoella!

Kesätöihin melontavastaavaksi heinäkuussa? Oletko oma-aloitteinen, aktiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen? Haemme monipuoliseen tehtävään kahta reipasta kesätyöntekijää.

Kesätyöpaikkana on melontapiste Raisionjoella. Melontapiste on avoinna asiakkaille 14.-25.7.2020. Melontapiste tarjoaa mahdollisuuden tutustua lajiin, elämyksellisessä ympäristössä. Kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, asiakkaiden opastus ja rahastus. Katsomme eduksi asiakaspalveluhenkisyyden ja kokemuksen melontaharrastuksesta. Emme kuitenkaan vaadi kokemusta lajin parissa, perehdytämme sinut tehtävään.

Kesätyö on osa Turun Seudun Osuuspankin kesätyökampanjaa. Melontapisteen ylläpidosta ja kesätyöntekijöiden palkkauksesta vastaa Raision Pioneerit yhteistyössä Raision Seudun Lasten Tuki ry:n kanssa.
#kesäduuniOPnpiikkiin

Kesätyön ajankohta: 14.-25.7.2020
Paikka: Haunistentie, Raisio
Hakemukset 19.4. mennessä, osoitteeseen: raisionpinskut.hakemukset@gmail.com tai raisionlastentuki@gmail.com

Lisätietoja antaa:
Taija Kainulainen
puh. 044 967 4493
raisio@pinskut.fi

Melontapiste on suljettu!


Melontapiste avaa jälleen ovensa kesällä. Tarkemmat tiedot päivitetään toukokuussa.

Melontapisteen sijanti ja saapuminen

Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa. Kartta ohessa on suuntaa antava, lähimmän osoitteen mukaan, paikka ei ole tarkalleen merkin kohdalla.

Kannustamme sinua saapumaan pyörällä tai julkisella liikenteellä paikalle. Mikäli saavut autolla toivomme että huomiot alueen rajallisen parkkitilan.