Lasten kerhot

Kerhotoimintamme on kesätauolla, toiminta jatkuu jälleen syksyllä.

Kerhotoiminta syyskaudella 2020

Raision Pinskut pyrkivät järjestämään syyskaudelle suunniteltua kerhotoimintaa normaalisti. Raision Pinskujen toimisto- ja kerhotilat menevät remonttiin tulevana syksynä, jonka johdosta kerhotoiminta tulee siirtymään uuteen osoitteeseen remontin ajaksi. Tulevasta kerhotoiminnasta ja kerhotilan sijannista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Tietoa kerhotoiminnasta

Ilmoittautuminen ja ikäsuositus

Kerhotoimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit tulla vanhempasi kanssa tutustumaan kerhoon ensimmäisenä kertana. Kerhotoiminta on suunnattu 7-15- vuotiaille. Kerhotoimintaan voi osallistua vaikka et ole raisiolainen.

Kerhotilat, Raision keskustassa PINSKUKERHO
Kerhotilat sijaitsevat osoitteessa: Lumparlankatu 18, 21200 Raisio. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti kerhotilalla. Muutoksista ja retkistä ilmoitetaan aina etukäteen.

Fölillä kerholle!
Raision keskustassa sijaitsevalle kerhotilalle pääsee helposti Turun seudun joukkoliikenteen Fölillä!

Turun Kauppatori- Varppee, linjat 6 ja 7
Naantali, Tikanmaa- Varppee, linjat 6 ja 7
Ikea/ Raisio- Raision keskusta, linjat 220, 221
Petäsmäki- Raisio- linja 300
Mylly/ (Kuloinen)/, linja 300

Kerhotilan edustalla on myös ilmaisia parkkipaikkoja.

Kerhon ohjelma Kerhojen ohjelmat luettavissa tämän sivun ylälaidassa. Kerhon ohjelmaan voi tulla muutoksia kauden aikana, näistä tiedotetaan etukäteen.


Mikä on kerhopassi?
Saat oman kerhopassisi palauttaessasi täytetyn tietolomakkeen. Passi on oltava aina matkassa mukana kerhon retkillä ja tapahtumissa, lisäksi saat tiedotteet toiminnasta 6 krt. vuodessa, kerhopassi sisältää kerhovakuutukset.

Vihreä lippu- ohjelma?
Kerhojen ohjelmassa toteutetaan säännöllisesti Vihreä lippu teeman mukaista toimintaa, tehtäviä, tutkimuksia, pelejä, leikkejä tai askartelua. Lue lisää Vihreä lippu- projektista: Vihreä lippu- ohjelma

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja Henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaa Pinskuilla ohjaa vuonna 2018 voimaan tullut Euroopan tietosuoja-asetus, joka tunnetaan myös nimellä GDPR. Pinskut jäsenjärjestöineen säilyttää ja käsittelee jäsentensä ja toiminnassa mukana olevien ihmisten henkilötietoja suoraan pinskupakissa. Mitään henkilötietoja ei käsitellä työvälineillä, jotka eivät ole tietoturvallisia ja täysin pinskujen hallinnassa.


Ota yhteyttä Mikäli sinulla on kysyttävää kerhotoimintaan liittyen voit olla yhteydessä toimistoon tai suoraan omaan ohjaajaasi.