Lasten kerhot

Muutoksia harrastustoimintaan

Raision Pinskut ovat tehneet muutoksia kerhotoimintaan vallitsevan koronatilanteen johdosta. Kerhotoiminta siirtyy Instagram-liveen 1.4.2020 alkaen toistaiseksi.

PINSKUKERHO KOKOONTUU INSTAGRAMISSA TOISTAISEKSI

Raision Pinskut haluavat tarjota harrastustoimintaa myös poikkeusoloissa. Pinskukerho siirtyy Instagram- sivulle: @raisionpinskut, jossa sinun on mahdollisuus osallistua kerhon toimintaan kotoa käsin.


Kerhon ohjelmassa on luvassa:
�� askartelua
�� kokkailua
��‍♀️ ja liikuntaa yhdessä.

Kerhon ohjelma on viikoittain vaihtuvaa, ohjauksesta vastaa tutut ohjaajat. Toimintatuokion sisältö on selkeää ja konkreettista tekemistä. Olemme pyrkineet suunnittelemaan ohjelman niin, että välineet löytyisivät kotoa.

Meille pinskuille on tärkeää, että lapset voivat harrastaa myös kotoa käsin. Haluamme tarjota arjenruutiinien vastapainona luovaa ja hauskaa toimintaa, joka tukee lasten omaehtoista tekemistä.

Julkaisemme aina edeltävän viikon perjantaina seuravaan viikon kerhon ohjelman sekä tarvittavat välineet Facebook- sivulla: Raision Pinskut ja Instagram- tilillä:@raisionpinskut. Mikäli sinulla on kysyttävää tai yhteysongelmia, ota yhteyttä kerho-ohjaajaan puh: 041 728 7911

Tietoa kerhotoiminnasta

Ilmoittautuminen ja ikäsuositus

Kerhotoimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, voit tulla vanhempasi kanssa tutustumaan kerhoon ensimmäisenä kertana. Kerhotoiminta on suunnattu 7-15- vuotiaille. Kerhotoimintaan voi osallistua vaikka et ole raisiolainen.

Kerhotilat, Raision keskustassa PINSKUKERHO
Kerhotilat sijaitsevat osoitteessa: Lumparlankatu 18, 21200 Raisio. Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti kerhotilalla. Muutoksista ja retkistä ilmoitetaan aina etukäteen.

Fölillä kerholle!
Raision keskustassa sijaitsevalle kerhotilalle pääsee helposti Turun seudun joukkoliikenteen Fölillä!

Turun Kauppatori- Varppee, linjat 6 ja 7
Naantali, Tikanmaa- Varppee, linjat 6 ja 7
Ikea/ Raisio- Raision keskusta, linjat 220, 221
Petäsmäki- Raisio- linja 300
Mylly/ (Kuloinen)/, linja 300

Kerhotilan edustalla on myös ilmaisia parkkipaikkoja.

Kerhon ohjelma Kerhojen ohjelmat luettavissa tämän sivun ylälaidassa. Kerhon ohjelmaan voi tulla muutoksia kauden aikana, näistä tiedotetaan etukäteen.


Mikä on kerhopassi?
Saat oman kerhopassisi palauttaessasi täytetyn tietolomakkeen. Passi on oltava aina matkassa mukana kerhon retkillä ja tapahtumissa, lisäksi saat tiedotteet toiminnasta 6 krt. vuodessa, kerhopassi sisältää kerhovakuutukset.

Vihreä lippu- ohjelma?
Kerhojen ohjelmassa toteutetaan säännöllisesti Vihreä lippu teeman mukaista toimintaa, tehtäviä, tutkimuksia, pelejä, leikkejä tai askartelua. Lue lisää Vihreä lippu- projektista: Vihreä lippu- ohjelma

Henkilötietojen käsittely ja tietosuoja Henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaa Pinskuilla ohjaa vuonna 2018 voimaan tullut Euroopan tietosuoja-asetus, joka tunnetaan myös nimellä GDPR. Pinskut jäsenjärjestöineen säilyttää ja käsittelee jäsentensä ja toiminnassa mukana olevien ihmisten henkilötietoja suoraan pinskupakissa. Mitään henkilötietoja ei käsitellä työvälineillä, jotka eivät ole tietoturvallisia ja täysin pinskujen hallinnassa.


Ota yhteyttä Mikäli sinulla on kysyttävää kerhotoimintaan liittyen voit olla yhteydessä toimistoon tai suoraan omaan ohjaajaasi.