Blogi

Hanko

Keskiviikko 11.6.2014 klo 0.32


Hanko. 10 kesäkuuta.

Keisarin rannasta irrottauduttiin jo aikaisin aamusta. Ohjelmassa oli nimittäin merimuseo Sinisimpukassa vierailu. Sinisimpukka sijaitsee Kasnäsin sataman liepeillä. Vastassa meitä odotti opastettu kierros jossa opittiin yhtä jos toista Saaristomeren elämästä ja eläimistä.

Leiriläiset kuuntelemassa opasta Sinisimpukassa.

Kierroksen jälkeen otettiin suunta kohti Hankoa. Matkalla Käytiin läpi eilisestä tuttuja vedenmittausmenetelmiä sekä uutena asiana kierrätyspiste sekä Aina laivalla tapahtuva vedensäästö tavoite, jonka tarkoitus on kannustaa lapsia vähentämään veden hukkakäyttöä.

Hankoo päästyämme laitoimme kaiken valmiiksi tapahtumaa varten. Vain hetken odottelun jälkeen jo ensimmäiset vieraat saapuivat katselemaan Jonnan keräämiä näytteitä ja pelaamaan lautapelejä. Ja siitä asti vieraita riitti koko tapahtuman ajan. Saatiin jopa ensimäinen tietovisa-arpavoittaja joka ei ollut Ainan asukki. 

Pitkän päivän ja tapahtuman jälkeen oli rentouttavaa kaikille käydä saunomassa ja uimassa. Ehdittiin käydä kävelemässsä Hangon katuja pitkin ja kaupoillakin nopeasti. 

Päivä päätettiin tuttuun tapaan, eli päivän hyvät ja huonot puolet käytiin porukalla läpi. Kaikilla tuntui olleen mukava päivä ja tapahtuma oli antoisa niin leiriläisille kuin ohjaajillekkin. 

Huomenna suuntana on Tammisaari ja Jussaro. Tapahtumista pidämme pienen tauon mutta niidenkin pariin päästään parin päivän sisällä.

Lisää kuvia leirin tapahtumista saa linkistä alta.

https://www.flickr.com/photos/123155047@N06/