Blogi

Melontaa Raisionjoella

Torstai 20.7.2017 klo 9.47 - Sanni Karlström


Melontapiste avasi ovensa tiistaina 11.7.2017 Raisionjoella! YLE Radio Turku kävi haastattelemassa melontapisteen kesätyöntekijöitä sekä toiminnanohjaajaamme. Kuuntelitko sinä lähetystä?

_DSC0092_2.jpg

Raisionjoen melontapiste on jo viidettä kesää avoinna tutulla paikalla! Melontapisteen palvelusta vastaa kaksi kesätyöntekijää. Kesätyöntekijöiden palkkauksen mahdollistaa mm. Turun Seudun Osuuspankin 15-17-vuotiaiden nuorten kesätyökampanja 2017.

_DSC0112_2.JPG

Melonta on mukava liikuntamuoto! Raisionjoen melontapisteen palvelu kiinnostaa lajin harrastajia sekä on oiva paikka tulla tutustumaan lajiin ensimmäistä kertaa. Melontaharrastus ja lajin kokeilu sopii kaikenikäisille. Melontaharrastukseen tutustuminen on helppoa ja turvallista ohjatussa ympäristössä. Joki on tyyni, matkat ovat maltillisia, apua ja ohjeet lajin hallitsemiselle löytyy läheltä. Melontaharrastus on hyvin rentouttavaa, Raisionjoen vihreä luonto tekee kokemuksesta varmasti ainutkertaisen.

_DSC0095_2.JPG

Melontapisteen ovet ovat avoinna kesällä 10.-22.7.2017, säävarauksella Raisionjoella. Melontapiste sijaitsee Haunistentien ja Jertantien risteyksessä, Haunistentien puolella, Jertansillan kupeessa.

Melontapisteen aukioloajat ja hinnasto:

TI-PE klo 12.-18.00
LA klo 10-15.00

Hinta: 5 euroa sis. pelastusliivit ja melontavälineet. Alle 7- vuotiaat maksutta, lapset vain huoltajan kanssa!

Melontavastaavat opastaa joella lajiin ja auttaa sinut alkuun. Tervetuloa! 

Avainsanat: melonta, raisionjoki, pinskut