Blogi

Kierrätys kirppis!

Tiistai 24.5.2016 - Sanni Karlström

Raision Pinskut järjestivät avoimen kierrätys kirpputori tapahtuman Vihreä lippu- toiminnan innoittamana. Kierrätys kirppis järjestettiin Raision Pinskujen toimesta jo toista kertaa, ajatuksella tuo tullessasi, vie mennessäsi.

DSC_0088_2.JPG

Tapahtuma järjestettiin Raision Pinskujen kerhotilan edustalla, ilma suosi ja kävijöitä riitti, arviolta 50-60 hlö illan aikana! Harvempi lähti tyhjin käsin, Pinskujen ekokassit täyttyivätkin useammalla uudesta tavarasta. Löytöjen teon lomassa ihmiset rupattelivat, nauttivat aurinkoisesta ilmasta ja vegaanisesta tarjoilusta.

DSC_0082_2.JPG

Raha ei vaihda omistajaa vain vaatteet, lelut ja tavarat. Kierrätys kirppiksen suosio yllätti, tavaran määrä oli suurempi kuin odotimme. Kirppiksen kävijöillä oli myös mahdollisuus lahjoittaa halutessaan jäljelle jääneet vaatteet Raision Pioneerien hyväntekeväisyyskeräykseen Kameruniin Afrikkaan. Kiitämme lahjoituksista sekä halustanne tukea Kamerunin keräystä! Kamerunin keräykseen saatin tapahtuman myötä 8 jatesäkillistä vaatetta ja tavaraa, kiitos! 

DSC_0104_2.JPG

Avainsanat: vihreä lippu, pinskut, kierrätys