Blogi

Kesäleiri Yhteinen maapallomme osa 3

Perjantai 3.7.2015 klo 18:26 - Suvi Kulmala, Sanni Karlström


Cabueraa, Maculelea ja Sambaa, näistä on leirin Etelä Amerikka päivä tehty! 
Väsyneiden tutkimusmatkailijoiden herättyä Ainan uumenista ja pienemmät heräsi puolestaan teltoista tästä suuntasimme aamupalalle. 
Aamu alkoi ryhmätoiminnalla. Leirille saapui vierailevia ohjaajia, yksi jopa Brasiliasta asti! Vierailevat ohjaajat ohjasivat sambaryhmää, cabuieraryhmää, sekä maculeleryhmää. Brasilialaisia tansseja oppituamme pääsemmekin suoraan lounaspöytään. 
Ruoan jälkeen uitiin ja melottiin, sekä suoritettiin viime talvileirillä koulutettujen apuohjaajien kaste. Luvassa oli leiriläisten tunnistamista nimiltä, pelastuspuomilla veteen kastamista, sekä apparijuoman juominen. Muutamat hypyt vielä leiriläisiltä ja syömään! Pojat suuntasivat saunaan ja tytöt viettivät aikaa pelaillen ja leikkien. Tytöt saunaan ja karnevaalikuntoon, joten sambakarnevaalit alkakoon! Tortilloja, hedelmäsalaattia, musiikkia, pinata karkkipeli, herkkuja Etelä-Amerkasta, sambakulkue ja kasvomaalauksia.
Perjantaina aamu-uinnin jälkeen suunnattiin kotiinpäin. Nautimme ihanasta ilmasta ja keittiön valmistamista tuhdeista eväistä matkalla Aina-laivalla kotisatamaan.
Kiitos kivasta leiriviikosta ja hyvää kesän jatkoa kaikille leiriläisille, apuohjaajille, ohjaajille, huoltoväelle ja keittiölle, nähdään taas!