Blogi

Ohjaajat blogissa!

Keskiviikko 11.1.2017 klo 16.40 - Sanni Karlström

Ketkä vastaavat Raision Pinskujen viikottaisesta kerhotoiminnasta? Nämä kasvot ovat tuttuja pinskujen kerhotilalla, tutustu meihin ja tule mukaan! Lasten kerhojen ohjaajina toimivat ohjaajat, jotka ovat järjetömme ohjaajakoulutuksen suorittaneita pinskuohjaajia. He suunnittelevat ohjelman, toteuttavat sisällön ja toimivat viikottain vapaaehtoistoiminnassa lasten ja nuorten parissa. 

Snadikerhon ohjaaja

Pia, vapaaehtoiskoordinaattori

Pia työskentelee Raision Pinskujen toimistolla harjoittelussa, tämän lisäksi hän toimii Snadikerhon vastuuohjaajana, ohjaajana hän toimii myös Naperokerhossa. "Minusta parasta toiminnassa on itsensä toteuttaminen, yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Vastaan Snadikerhossa geökätköilyn sisällöstä, joka on myös omalla vapaa-ajallani tärkeä harrastus. Parasta kiitosta on lasten rehellinen iloisuus. Aina on hyvä mieli kerhosta lähtiessä, kun tietää että ollaan toteutettu mielekästä tekemistä ja tietää lasten viihtyvän toiminnassa." 

pia3.jpg

Snadikerhon ohjaaja

Suvi, lähihoitajaopiskelija 

Suvi kouluttautui ohjaajaksi toissa vuonna. Suvi toimii aktiivisesti ohjaajatehtävissä sekä myös Raision Pioneerien luottamustehtävissä johtokunnan jäsenenä. "Musta kerhossa on parasta monipuolinen toiminta ja tekeminen. Opiskeluiden kannalta, minulle on myös hyötyä lasten ja nuorten parissa työskentelystä kokemuksen kannalta."

suvi.jpg

Snahdikerhon ohjaaja

Vera, lähihoitajaopiskelija

Vera on herkästi innostuva ja innostava ohjaajana, hän toimii aktiivisesti sekä kerho-, että leiritoiminnassa. "Olen ollut mukana pinskutoiminnassa lapsesta asti, ohjaajaksi kouluttauduin pari vuotta sitten. Kerhossa mielestäni on parasta innokkaat lapset ja se että meillä on hyvä yhteishenki.  Ohjelmasisällöstä mielestäni mukavinta on ruuanlaitto. Snadikerhossa opetellaan monipuolisesti kasviruokien valmistusta."

vera.jpg

Snadikerhon ohjaaja

Samu, rakennusalan opiskelija

Samu kouluttautui ohjaajaksi helmikuussa ja joulukuussa hänet valittiin vuoden 2016 ohjaajaksi. Perustelut kuuluvat näin, hän on vuoden aikana osoittanut erityistä aktiivisuutta ja edistänyt osaltaan pioneeritoimintaa Raisiossa. "Parasta kerhossa on lasten kanssa tekeminen ja että näkee lasten viihtyvän toiminnassa."

samu.jpg

Naperokerhon ohjaaja

Taija, äitiyslomalla 

Taija tunnetaan toiminnassa aktiviisena toimijana niin tapahtumien organisoinnissa kuin luottamustehtävissä, tämän lisäksi hän toimii jo toista vuotta Naperokerhon vastuuohjaajana. "Parasta kerhossa on yhdessä tekeminen, lasten onnistumisten ilot sekä uusien tuttavuuksien löytäminen. Olen myös huomannut että lapseni on kerhojen kautta tullut sosiaalisemmaksi eri ikäisten ihmisten kanssa sekä kehittynyt sen mukana kaikilla tavoin"

taoja.jpg

Snadikerhon ohjaaja

Sanni, toiminnanohjaaja

Minut tunnetaan pinskujen toiminnanohjaajana, niin toimistolta, leireiltä kuin kerhoistakin. Paikallinen harrastustoiminta on antoisaa kun viikottain kerhotila täyttyy lasten äänistä ja ohjaajien läsnäolosta. Vastaan kerhotoiminnan ympäristökasvatuksesta ja Vihreä lippu toiminnan totetutuksesta yhdessä ohjaajien kanssa. Snadikerho on kaikin puolin toimiva kerho, jossa yhdistyy tavoitteellinen ja jatkuva toiminta kasvatuksellisesti. 

sanni3.jpg

Avainsanat: lasten kerhot, harrastustoiminta, vihreä lippu, pinskut

Lasten kerhot

Tiistai 10.1.2017 klo 19.18 - Sanni Karlström

Lasten kerhot aloittavat kevätkauden tällä viikolla! Raision Pinskut tarjoavat maksutonta harrastustoimintaa perheen pienimmille, ala- ja yläkouluikäisille lapsille ja nuorille. Tänään tiistaina Raision keskustan tuntumassa sijaitseva kerhotila täyttyi lasten naurusta ja pöytäjalkapallopelin melskeestä, sillä Snadikerho aloitti toimintansa joulutauon jälkeen lautapelien merkeissä. Kerho on suunnattu 6- 13 vuotiaille. Snadikerhon ohjelmassa geokätköilyä, kasvisruokien valmistusta, keväällä kerhossa on melontaharrastukseen tutustumista sekä frisbeegolfia. 

kerhossa2.jpg

Tänään ei päästy pulkkamäkeen vaikka tarkoitus olikin, sillä pakkanen oli vaihtunut plusasteisiin. Kerhon vastuuohjaaja Pia kertoo kerhon tulevasta ohjelmasta, keväällä on luvassa kasvisruokien jopa jäätelön valmistusta! Geokätköily on keväällä kerhon pääteema, toivottavasti pääsemme jopa pyöräillen yhdessä hieman (syyskautta) pidemälle etsimään kätköjä.

kerhossa_3.jpg

Ensi viikolla tehdään vitamiinivälipala, värikäs vihersmoothie! Snadikerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, lisätiedot ja ohjelma löytyy kotisivuilta! 

kerhossa.jpg

Avainsanat: lasten kerhot, vihreä lippu, pinskut, harrastustoiminta